ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μητσοτάκης για έξοδο στις αγορές: Χάσαμε τρία χρόνια-Συνέπειες 1 δισ.

20:18 | 09 Φεβ 2018 Πολιτική

Μητσοτάκης για έξοδο στις αγορές: Χάσαμε τρία χρόνια-Συνέπειες 1 δισ.

 «Χάσαμε τρία χρόνια. Οι συνέπειες για την οικονομία είναι πολύ ακριβές: 1 δισ. ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ειδικό αφιέρωμα της βελγικής εφημερίδας De Tijd για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές.

 

Εκφράζοντας τις απόψεις του ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δεν συμμετείχε στις συζητήσεις για την Ευρώπη» και συμπληρώνει πως «η χώρα εμφανιζόταν ως η επιτομή των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ευρωζώνη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικρίνει το «νοσηρό» πολιτικό κλίμα και τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και κατηγορεί τον πρωθυπουργό προσωπικά ότι επεμβαίνει στην υπόθεση της Novartis και ότι διαδίδει ψεύδη.

Ακόμη, υποστηρίζει ότι Τσίπρας «θρέφει τον λαϊκισμό» και συμπληρώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «συνεργάζεται στην κυβέρνηση με τους δεξιούς εθνικιστές ΑΝΕΛ».

« Τσίπρας: Δική μας αναπτυξιακή στρατηγική, με το «ok» των δανειστών Novartis: Δριμεία επίθεση Σαμαρά, Βενιζέλου, Λοβέρδου, Στουρνάρα κατά της κυβέρνησης »
Copyright © 1999-2019 Premium S.A. All rights reserved.