ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαγγελόπουλος: Μαφιόζικες οι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή

14:45 - 21 Φεβ 2018 | Πολιτική
Παπαγγελόπουλος: Μαφιόζικες οι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλή για τη Novartis εξαπέλυσε ευθείες βολές στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σε όσους κατέθεσαν μηνύση και απειλούν τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τους μάρτυρες.

«Η επιχείρηση τρομοκρατίας δεν θα περάσει. Επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν μάρτυρες, δικαστές, ακόμη και τον πρωθυπουργό της χώρας» ήταν η κατηγορία που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι αντιδράσεις τους δεν τους βοηθούν καθόλου. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που μπορεί να σκεφτεί ότι για διεθνές σκάνδαλο εγώ ως εκτελεστικός βραχίονας Τσίπρα εκτελώ τέτοια σκευωρία. Αν συμβαίνει αδικούμε ως αναπληρωτής υπουργός, πρέπει να αναλάβω επικεφαλής του FBI.

Αναφερόμενος ονομαστικά στον Αντώνη Σαμαρά είπε ακόμα: "Ο κος Σαμαράς χρησιμοποιεί και σήμερα το Μακεδονικό ως άλλοθι, όπως έπραξε και το 1993 για να ρίξει την τότε κυβέρνηση. Χαρακτήρισε τις απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή ως «δημοκρατική εκτροπή».

Τι εννοεί ο Αντ. Σαμαράς ότι δηλώνει ότι «θα μας πάει μέχρι τέλος;», αναρωτήθηκε και είπε ότι κάποιοι αναλαμβάνουν μεγάλες ευθύνες για δικαστικούς και προστατευόμενους μάρτυρες για ότι τους συμβεί στο μέλλον.

 «Ποτέ μου δεν είχα προστάτες, άλλοι έχουν προστάτες» συνέχισε και κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι υπερβάλλει όταν μιλά για εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
«Οι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή προσιδιάζουν σε μαφιόζικες μεθόδους και παρακρατικούς μηχανισμούς» υποστήριξε ακόμα ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.