ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Η υπόθεση έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου

22:10 - 21 Φεβ 2018 | Πολιτική
Σαμαράς: Η υπόθεση έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου
"Δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες αλλά να καταγγείλω το γελοίο κατηγορητήριο. Την χυδαία και άθλια μεθόδευση τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους αυτουργούς. Δεν ήρθα να απολογηθώ αλλά να καταγγείλω", είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στη Βουλή για την υπόθεση Novartis ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

"Η σκευωρία βγάζει μάτι", είπε ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζοντας: "Εξανάγκασαν την κα Ράικου σε παραίτηση. Την εξώθησαν σε παραίτηση και έστρεψαν την έρευνα εκει που ήθελαν".

"Δεν ψάξατε για τους ενόχους. Τους επιλέξατε πολύ νωρίτερα εσείς οι ίδιοι", είπε ο κ. Σαμαράς και κατονόμασε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη.

«Το Documento του δικού σας Βαξεβάνη κυκλοφόρησε την Κυριακή του μεγάλου συλλαλητηρίου. Οι συντάκτες του γνώριζαν τι επρόκειτο να καταθέσουν οι μάρτυρες δύο 24ωρα αργότερα», τόνισε επίσης.

Ο πρώην Πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμα ότι τον κ. Φρουζή ουδέποτε τον έχει συναντήσει ιδιωτικά. «Τον έχω δει δυο φορές μπροστά σε κάμερες. Εσείς για πείτε μου πόσες φορές τον έχετε συναντήσει;», συμπλήρωσε και επεσήμανε ότι στα στοιχεία του FBI δεν υπάρχει το όνομά του. «Και ρωτάει ο κ. Παπαγγελόπουλος γιατί δεν μήνυσα το FBI. Μα γιατί το FBI δεν είπε τίποτα για μένα. Εσείς και η κυρία Τουλουπάκη προσπαθήσατε να με εμπλέξετε. Με μόνο κίνητρο να σπιλώσετε πρόσωπα», συνέχισε ο κ. Σαμαράς.

Ανέφερε ακόμα ότι πριν λίγες ημέρες, το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασε τα Σκόπια γιατί πολίτης δικάστηκε με ανώνυμους μάρτυρες. «Μα επιτέλους, παντού θα ευθυγραμμίζεστε με τα Σκόπια;», διερωτήθηκε με νόημα.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρώην πρωθυπουργός, "προειδοποίησε" πως: 

"Για όλα αυτά θα γίνουν και εξεταστικές και προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια εάν χρειαστεί. Είναι θέμα προστασίας του πολιτεύματος για να μην κινδυνεύει στο μέλλον από ανθρώπους σαν εσάς". 

Τελευταία τροποποίηση στις 22:40 - 21 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.