ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με δάκρυα αποχώρησε ο Μουζάλας από το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

14:09 - 02 Μαρ 2018 | Πολιτική
Με δάκρυα αποχώρησε ο Μουζάλας από το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής
Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Γιάννης Μουζάλας. Εμφανώς συγκινημένος παρέδωσε το υπουργείο στον Δημήτρη Βίτσα, για τον οποίο μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια.

Ο κ. Μουζάλας εξήγησε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στη θέση, καθώς η όλη προσπάθεια τον είχε καταβάλλει, ενώ πρόσφατα μπήκε και στο νοσοκομείο από υπερκόπωση:

«Εγώ δεν μπορώ, δεν βγαίνει άλλο. Η μόνη μου προσπάθεια ήταν να είμαι χρήσιμος. Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει», είπε δακρυσμένος ο Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας, χαρακτήρισε άριστη την επιλογή του διαδόχου του κ. Βίτσα, που συνιστά, όπως είπε  ιστορική συνέχεια στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, εκτιμώντας ότι θα διοικήσει καλύτερα από ό,τι ο ίδιος τα ζητήματα του υπουργείου που αφορούν στο μεταναστευτικό ενώ εξήρε το ρόλο του στρατού στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και τον κ. Τόσκα, προσωπικά.

Θερμά λόγια από τον Γιάννη Μουζάλα και προς τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που όπως είπε όταν όλη η Ευρώπη τα είχε χαμένα με το προσφυγικό, εκείνος  έδωσε την ευρωπαϊκή οπτική του ζητήματος.

Ασφαλώς, ο πρώην πια υπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.