ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας για ΝΔ: Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού

21:14 - 08 Μαρ 2018 | Πολιτική
Τσίπρας για ΝΔ: Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού
"Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού" από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.

Μίλησε για "άσκηση της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη σε μια φτηνή επικοινωνιακή πολιτική αντιπερισπασμού" την οποία, όλως τυχαίως, όπως είπε, θυμήθηκαν μετά την υπόθεση Novartis.

"Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο"

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε πως "είναι αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο, είναι αδιαπραγμάτευτη η Κυπριακή ΑΟΖ και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο". "Η χώρα μας είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας. Παιχνίδια με την Ελλάδα δεν μπορούν να παίζουν", επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Σε ό,τι αφορά την προκλητικότητα της Τουρκίας τόνισε πως χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και να σταθμίζουμε τα βήματα μας.

Για τον εαυτό του σημείωσε πως ό,τι είχε να πει για την Τουρκία τα είπε ενώπιον του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη αν "τολμά" να τα πει και ο ίδιος μπροστά στον κ. Ερντογάν.

Ζήτησε, επίσης, να μείνουν τα εθνικά θέματα έξω από το "γήπεδο της αντιπαράθεσης".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.