ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του Καμμένου

19:15 - 10 Μαρ 2018 | Πολιτική
Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του Καμμένου
«Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου» απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε για τη συνύπαρξή του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας με τον Πάνο Καμμένο.

«Η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας. Ούτε της δικής μου, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε του κ. Καμμένου» δηλώνει, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Σχετικά με την υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών ο κ. Κουβέλης εκτιμά ότι η Τουρκία θέλει να οξύνει τα πράγματα. «Είναι το αποτέλεσμα μιας γενικότερης στάσης που επιδεικνύει και στον χώρο του Αιγαίου αλλά και με την ΑΟΖ στην Κύπρο» αναφέρει. 

«Είναι ένα γεγονός που σε άλλες εποχές, χωρίς τις σχέσεις έντασης από τη μεριά της Τουρκίας προς την Ελλάδα, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον εξαιρετικά απλό τρόπο της απευθείας συνεννόησης που μάλιστα διεκδίκησε η χώρα μας από την πρώτη στιγμή. Τώρα η υπόθεση βρίσκεται στο ΥΠΕΞ, δηλαδή στις διπλωματικές και άλλες ενέργειες που γίνονται» σημειώνει ο υπουργός. 

Ο κ. Κουβέλης μεταβαίνει πιθανόν την Τρίτη, στην Ορεστιάδα, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού για να συναντηθεί και με τις οικογένειες των στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.