ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κικίλιας: Ανίσχυρη η κυβέρνηση με ισχυρές εξαρτήσεις

11:56 - 14 Μαρ 2018 | Πολιτική
Κικίλιας: Ανίσχυρη η κυβέρνηση με ισχυρές εξαρτήσεις
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο τομεάρχης 'Αμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τόσο τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου όσο και την υπόθεση των δύο στρατιωτικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφέρει ότι "Η κατάπτωση της πολιτικής ζωής, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, έπαιξε το τελευταίο μέρος του στο θέατρο του παραλόγου, με τα όσα είδαμε στο ποδόσφαιρο". Επίσης συμπλήρωσε πως "Η ελληνική κοινωνία είναι απηυδισμένη με όσα βλέπει" και υποστήριξε ότι "η κυβέρνηση απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανίσχυρη και έχει ισχυρές εξαρτήσεις. Δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με οικονομικούς παράγοντες".

Σχολιάζοντας το ζήτημα με τους δύο στρατιωτικούς, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι "βρισκόμαστε στην 14η μέρα που είναι στις τουρκικές φυλακές και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα έπρεπε τα πρώτα 24ωρα. Η ΝΔ έχει παραδοσιακά μια εθνικά υπεύθυνη θέση και θα στηρίξει την εθνική προσπάθεια να γυρίσουν τα παιδιά μας άμεσα πίσω".

Κλείνοντας υπογράμμισε πως "Σε δεύτερο χρόνο, και όταν τα παιδιά μας γυρίσουν πίσω, θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά τι δεν έγινε και η χώρα να θωρακίσει τα εθνικά της συμφέροντα. Η ΝΔ είναι εδώ για να αναλάβει την ευθύνη για τη χώρα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να αναλάβει καμία".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.