ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχητικές οι απειλές κατά βουλευτών για το Σκοπιανό

16:17 - 20 Μαρ 2018 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχητικές οι απειλές κατά βουλευτών για το Σκοπιανό
Την ανησυχία του εκφράζει το κυβερνών κόμμα σε απάντηση των όσων κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές με τη μορφή εξωδίκων για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό. Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος και η καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας με τους λαούς των Βαλκανίων».

Τέλος στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα σε «όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση κατά των συγκεκριμένων κινήσεων. Η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται».

Νέα επιστολή με απειλές από σύλλογο Κρητών

Στον απόηχο των δηλώσεων Βούτση για τις απειλές, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, καταγγέλλει νέα επιστολή με απειλές.

Συγκεκριμένα σύλλογος Κρητών σε επιστολή του προειδοποιεί τους βουλευτές αναφέροντας ότι: «Σας διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους, να παύσετε αμέσως αυτές τις εφιαλτικές  επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στην βούλησή του λαού μας και σας προειδοποιούμε πως  με την όποια ψήφο  σας , θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, -όπως με το όνομα της Μακεδονίας μας, θα αποτελείται εχθρούς, ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για τις όποιες  συνέπειες προκύψουν… Επιβάλλεται να σταματήσετε να κατρακυλάτε ολοένα και περισσότερο το έθνος  μας, οδηγώντας το σε συνθήκες χάους».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:20 - 20 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.