ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ-ΔΗΣΥ για Novartis: Κλήτευση μαρτύρων ή αποχώρηση από την προανακριτική

18:16 - 20 Μαρ 2018 | Πολιτική
ΝΔ-ΔΗΣΥ για Novartis: Κλήτευση μαρτύρων ή αποχώρηση από την προανακριτική
Με αποχώρηση από την προανακριτική για την υπόθεση Novartis απειλούν ΝΔ και ΔΗΣΥ, αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα να κληθούν για να καταθέσουν οι μάρτυρες που βρίσκονται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει συγκεκριμένη πρόταση – προγραμματισμό εργασιών με κλήτευση όλων των εμπλεκόμενων μαρτύρων όπως ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, η νυν διοίκηση της εταιρείας, οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες κ.α.

Εάν η πλειοψηφία αρνηθεί να την υιοθετήσει έστω με παραλλαγές και επιμείνει στις αρχικές της προθέσεις για ελεγχόμενο τερματισμό των εργασιών και επιστροφή του φακέλου στην δικαιοσύνη τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, την πρόθεσή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να αποχωρήσει από τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την Novartis στην περίπτωση που η πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αρνηθεί την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης και την κλήτευση όλων των μαρτύρων γνωστοποίησε ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.