ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Με τον Τσίπρα μέχρι τέλους- Είμαστε απόλυτα συντονισμένοι

19:21 - 20 Μαρ 2018 | Πολιτική
Καμμένος: Με τον Τσίπρα μέχρι τέλους- Είμαστε απόλυτα συντονισμένοι
"Η συνεργασία αυτή σε πείσμα όσων θέλουν να φτιάχνουν σενάρια θα συνεχιστεί ως το τέλος". Με τη φράση αυτή ο Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε να βάλει τέλος στα σενάρια που κάνουν λόγο για σημαντικό ρήγμα στην κυβερνητική συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως όχι μόνο δεν υπάρχουν σύννεφα στις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά πως είναι "απόλυτα συντονισμένοι" σε όλα τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα, όπως το Σκοπιανό και η υπόθεση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που βρίσκονται κρατούμενοι στην Τουρκία.

Για το Σκοπιανό, ο κ. Καμμένος είπε πως αυτή τη στιγμή, η βρίσκεται στα χέρια της ΠΓΔΜ, καιώς όπως είπε "οι συνταγματικές αλλαγές αποτελούν απόλυτη προϋπόθεση", για να προχωρήσει η ελληνική πλευρά σε λύση. Βέβαια, νωρίτερα είχε πει πως ακόμα κι αν προχωρήσουν οι συνταγματικές αλλαγές οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ οποιουδήποτε ονόματος που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Όσο για το ζήτημα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που βρίσκονται κρατούμενοι στην Τουρκία ο κ. Καμμένος είπε πως "είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας και εγώ είμαστε απόλυτα συντονισμένοι".

Ο υπουργός Άμυνας σχολίασε ακόμα πως "η τουρκική προκλητικότητα ανησυχεί όλη την Ευρώπη. Οι Ελληνες αξιωματικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και αυτό που ζητούν είναι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη... Το υπουργείο παίρνει όλα τα μέτρα".

Πρόσθεσε ακόμα πως πρόκειται για ένα "διμερές θέμα το οποίο παίρνει και διεθνείς διαστάσεις με τις απόψεις που εκφράζουν η ΕΕ, το ΝΑΤΟ".

"Επιζητούμε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Μία δικαιοσύνη μη κατευθυνόμενη. Να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης κατά της Ελλάδας", υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.