ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούτσης: Εξετάζεται η αποπομπή της ΧΑ από τις συνεδριάσεις

11:17 - 23 Μαρ 2018 | Πολιτική
Βούτσης: Εξετάζεται η αποπομπή της ΧΑ από τις συνεδριάσεις
Η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σε ομιλία του μετά το επεισόδιο στην Ολομέλεια με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Γ. Λαγό ανακοίνωσε ότι θα εξετασθεί η εφαρμογή του μέτρου της αποβολής της ΚΟ της Χρυσής Αυγής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τις συνεδριάσεις.

Ο κ. Βούτσης ζήτησε να ακολουθηθεί καταρχάς ο Κανονισμός για τα όσα είπε ο βουλευτής της Γ.Λαγός (παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας) και από κει και πέρα παραπομπή -με επίκληση του σχετικού άρθρου του Κανονισμού- για τη συλλογική παρουσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΧΑ και τον χρόνο που αυτό θα συμβεί.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε ένα ακόμη επεισόδιο που διαδραματίστηκε προ ολίγων ωρών, όταν η σύζυγος στελέχους της ΧΑ, μέσα στην Βουλή, παίρνοντας τα παιδιά της από τον παιδικό σταθμό, εξύβρισε κατά τον χειρότερο τρόπο, και με απίστευτες ύβρεις, παρουσία πολλών ανθρώπων, τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Βούτσης, το επεισόδιο αυτό δεν έγινε γνωστό, «η Δημοκρατία λειτουργεί με τρόπο παιδαγωγικό, αποτρεπτικό και ανεκτικό αλλά ταυτοχρόνως και αυστηρό», δεδομένου ότι η κυρία αναγνώρισε την ευθύνη της και ζήτησε συγγνώμη, ενώ ο ίδιος ο κ. Ζεϊμπέκ αποδέχθηκε τη συγγνώμη της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.