ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιούνκερ στην Ελλάδα στις 26 Απριλίου

14:55 - 16 Απρ 2018 | Πολιτική
Ο Γιούνκερ στην Ελλάδα στις 26 Απριλίου
Στην Ολομέλεια του ελληνικού Κοινοβουλίου αναμένεται να παρευρεθεί και να μιλήσει ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις 26 Απριλίου.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Κομισιόν αφού μιλήσει στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα αναφερθεί στην  πορεία εξόδου της χώρας από το πρόγραμμα και το μεταμνημονιακό καθεστώς, στις ευρωτουρκικές και ελληνοτουρκικές σχέσεις και το προσφυγικό.

Πρόκειται για μια επίσκεψη με έντονο παρασκήνιο καθώς όπως φαίνεται ο Πρόεδρος της Κομισιόν είχε προσκληθεί στην Ελλάδα από το ίδρυμα Καραμανλή στην τελετή για τα 20 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ. Ωστόσο η εκδήλωση αναβλήθηκε, με τον Πέτρο Μολυβιάτη να κοινοποιεί  αυτή την εξέλιξη στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με επιστολή του. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν φαίνεται να δυσαρεστήθηκε και το Μέγαρο Μαξίμου απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να επισκεφθεί την Αθήνα στην ίδια ημερομηνία, πρόσκληση που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αποδεκτή.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:08 - 16 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.