ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης: «Άκαιρες» οι δηλώσεις για γέφυρες με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ

17:31 - 26 Μαϊ 2018 | Πολιτική
Καμίνης: «Άκαιρες» οι δηλώσεις για γέφυρες με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ
«Άκαιρες» χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καμμίνης τις δηλώσεις ορισμένων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής που θέλουν γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Ν.Δ.

Το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να εκφράσει ξανά τις προοδευτικές δυνάμεις στο σύνολό τους τονίζει σε συνέντευξή του στο "Έθνος" ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Το δίλημμα πρόοδος ή συντήρηση είναι διαχρονικό και καταλαμβάνει το σύνολο του πολιτικού συστήματος», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη ως επίθεση στην δημοκρατία. Επίσης είπε οτι αναμφισβήτητα υπάρχει «ακραίο, σκοτεινό, ακροδεξιό τμήμα» στην ΝΔ για την οποία είναι πολιτικό ζητούμενο η αποδυνάμωση των «ακροδεξιών πτυχών της», προσθέτοντας «προς το παρόν ο κ. Μητσοτάκης ισορροπεί κάπου ανάμεσα, εις βάρος πάντως της εθνικής ευθύνης που του αναλογεί».

Ο δήμαρχος προειδοποιεί ότι «εάν το δημοκρατικό κράτος δικαίου δεν αντιδράσει σήμερα και αποφασιστικά απέναντι στη βία κάθε προέλευσης, αύριο θα επικρατήσει η πιο σκληρή κρατική καταστολή».

Αναφορικά με δηλώσεις στελεχών του Κινήματος Αλλαγής που θέλουν γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Ν.Δ είπε πως του φαίνονται "άκαιρες".

«Προσφέρουν πάντως κακή υπηρεσία στην παράταξη όσοι επιμένουν στον ετεροπροσδιορισμό της και σε διχαστικά διλήμματα. Όσοι χτίζουν πρόωρα γέφυρες που δεν ξέρουμε πού θα μας οδηγήσουν, ας τις διαβούν μόνοι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας, ταυτόχρονα την στήριξη του στη κ. Φώφη Γεννηματά και τονίζοντας ότι «προσωπικές στρατηγικές δεν χωρούν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.