ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά για πολυνομοσχέδιο: Είναι άδικο και το κάνετε πράξη

14:11 - 14 Ιουν 2018 | Πολιτική
Γεννηματά για πολυνομοσχέδιο: Είναι άδικο και το κάνετε πράξη
Με βαριές εκφράσεις εναντίον της κυβέρνησης, η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής τόνισε πως η ΔΗΣΥ καταψηφίζει το πολυνομοσχέδιο και φυσικά επανέλαβε το αίτημά της για εκλογές. «Είναι άδικο και το κάνετε πράξη, το πολυνομοσχέδιο είναι ντροπή για την Ελλάδα και προσβάλει τον ελληνικό λαό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Λέμε ένα μεγάλο "όχι" στο πολυνομοσχέδιο», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για να προσθέσει πως «όσα αρνηθήκαμε εμείς στην τρόικα και τον Σόιμπλε, εσείς τα δώσατε».

Όπως ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής «καλούμαστε να ψηφίσουμε ένα ακόμα μνημόνιο Τσίπρα, σαν αυτά που θα έσκιζε, βάζοντας στη χώρα δυσβάσταχτα πρωτογενή πλεονάσματα» και βέβαια πρόσθεσε καλούμαστε να υποστούμε «σκληρή και ενισχυμένη επιτροπεία».

«Οι πραγματικά χαμένοι δεν είναι οι πλούσιοι και οι ισχυροί αλλά οι μισθωτοί και συνταξιούχοι», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι «το κυβερνητικό πρόγραμμα επιμένει σε ανεμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, όμως τα υπερπλεονάσματα καλά κρατούν».

Παράλληλα, εξέφρασε το φόβο της «ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται νέα μέτρα και νέες περικοπές».

«Η κυβέρνηση λέει έρχονται αντίμετρα, όμως αυτό που κάνουν είναι να μοιράζουν τη φτώχια», τόνισε προσθέτοντας ότι η δική μας μας απάντηση τόσο επι της αρχής όσο και επί του ν/σ είναι ένα μεγάλο όχι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.