ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Είμαστε ασφαλιστική δικλείδα για να μην πέρασει η συμφωνία

19:05 - 16 Ιουν 2018 | Πολιτική
Καμμένος: Είμαστε ασφαλιστική δικλείδα για να μην πέρασει η συμφωνία
«Όταν θα έρθει, αν έρθει, αυτή η συμφωνία στη Βουλή, η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουμε δημόσια δεσμευτεί, θα είναι αρνητική», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος και σημείωσε πως το κόμμα του δεν ψηφίζει την πρόταση μομφής γιατί προέχει η έξοδος από τα μνημόνια. Παράλληλα, όπως είπε η παρουσία των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για να μην περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό, όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα πως αν οι ΑΝΕΛ στηρίξουν την πρόταση μομφής, τότε μπορεί το Ποτάμι να μπει στην κυβέρνηση και τότε η συμφωνία για το Μακεδονικό θα περάσει σίγουρα.

«Δεν έχετε καμία δύναμη εσείς! Εμείς είμαστε στην κυβέρνηση. Αν ψηφίζαμε σήμερα την πρόταση μομφής, τι θα γινόταν;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και τόνισε πως «επιθυμούν πολλοί να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Σε μία πολύ έντονη ομιλία, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, αναφερόμενος στη ΝΔ έκανε την πρόβλεψη πως θα διασπαστεί, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς και τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που βρίσκονται τώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "σύντομα", θα αποχωρήσουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.