ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος: Αμιγώς πολιτικά τα κίνητρα του ΣΕΒ

14:11 - 10 Ιουλ 2018 | Πολιτική
Τζανακόπουλος: Αμιγώς πολιτικά τα κίνητρα του ΣΕΒ
Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στο σχόλιο του προέδρου του ΣΕΒ πως η κυβέρνηση με την πολιτική πιυ εφαρμόζει απομακρύνει τους επενδυτές.

Ενισχύοντας την κυβερνητική γραμμή, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε πως ο ΣΕΒ δρα με πολιτικά κίνητρα και ασφαλώς βλέπει προσπάθειες να υποβαθμιστεί η κυβέρνηση για χάρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση, με τα μεγαλύτερα πεδία ελευθερίας που προσφέρει η έξοδος από το μνημονιο, θα εντείνει το επόμενο διάστημα τις παρεμβάσεις για την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας και θα προχωρήσει στις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την αύξηση του κατώτατου μισθού».

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «στην προσπάθειά μας για την επαναρύθμιση στα εργασιακά γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι μας τον κ. Μητσοτάκη που μιλά για ‘ξεπερασμένο 8ωρο’ αλλά και το ΣΕΒ, ο οποίος με την απαράδεκτη παρέμβασή του επιμένει στην περικοπή των συντάξεων για το 2019 και την μείωση του αφορολόγητου το 2020».

«Τα πολιτικά κίνητρα του ΣΕΒ αναδεικνύονται και από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Θ. Φέσσα, ο οποίος θέλησε να επιτεθεί για μία ακόμη φορά στην κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.