ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Καταστροφικός και κυνικός Τσίπρας-Τι σημαίνει «πολιτική ευθύνη» δίχως παραίτηση;

12:41 - 31 Ιουλ 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Καταστροφικός και κυνικός Τσίπρας-Τι σημαίνει «πολιτική ευθύνη» δίχως παραίτηση;
"Κάποτε ο κ.Τσίπρας ήταν απλά νέος και ανεύθυνος. Σήμερα είναι καταστροφικός και κυνικός", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε παραιτήσεις και δεσμεύθηκε πως «οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε άθλια τη διαχείριση της κρίσης από την πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ σχολίασε πως αδυνατεί να αντιληφθεί τι σημαίνει πολιτική ευθύνη, χωρίς ούτε μία παραίτηση.

«Η ευθύνη πρέπει να συνοδεύεται από πράξη. Αλλιώς εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες, όπως το σόου του πρωθυπουργού το βράδυ της μαύρης Δευτέρας», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις πυρκαγιές.

«Τα πρόσωπα αυτής της τραγωδίας καθρεφτίζονται στους δικούς μας ανθρώπους. Δεν ησυχάζουμε. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και οι ευθύνες να ταυτοποιηθούν και να καταλογιστούν» επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να ανατεθεί η διερεύνηση των ευθυνών για τις πυρκαγιές σε ειδικό εφέτη ανακριτή, ενώ σημείωσε πως η επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης από πλευράς κυβέρνησης τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει και προσπάθεια συγκάλυψης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.