ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου

12:15 - 03 Αυγ 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέθηκε την Παρασκευή στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφρομή τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για μεταγωγή «στα μουλωχτά» του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος της ΝΔ έγραψε:

"Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου".

Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης διερωτάται: «Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;».

Αδιανόητο και εξοργιστικό χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, την πληροφορία ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις αγροτικές φυλακής Βόλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν ισχύει η πληροφορία και σχολιάζει, ότι εάν έγινε δεν πρόκειται για μια απλή μεταγωγή, αλλά σε αυτήν υπήρξε πολιτική παρέμβαση. 

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.