ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος: Ο Μοσκοβισί ακυρώνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας

17:21 - 04 Αυγ 2018 | Πολιτική
Τζανακόπουλος: Ο Μοσκοβισί ακυρώνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας
Με αφορμή την παρέμβαση του Πιερ Μοσκοβισί μέσω της εφημερίδας «Die Welt», ο κυβερνητικής εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνει πως γίνεται ξεκάθαρο ότι είναι σαφές πως "ούτε τέταρτο Μνημόνιο, ούτε νέες δεσμεύσεις της χώρας μας υπάρχουν".

Ο κ. Τζανακόπουλος σχολιάζει επίσης πως με τα όσα επισημαίνει ο Επίτροπος «ακυρώνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας για τις αιτίες που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο, αφού αποκαλύπτει ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν εκείνοι που εσκεμμένα έριξαν το δεύτερο πρόγραμμα στα βράχια, σχεδιάζοντας τη λεγόμενη αριστερή παρένθεση. Αποκαλύπτει, επίσης, ότι αυτή η συνομωσία βρήκε την ανοχή και ορισμένων εκ των δανειστών».

«Η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Σαμαρά είναι βαριά εκτεθειμένη από τις σημερινές αποκαλύψεις Μοσκοβισί. Και όσο επιμένει στη σιωπή της, τόσο επιβεβαιώνει την ενοχή της» καταλήγει ο κ. Τζανακόπουλος.

Στο άρθρο του ο κ. Μοσκοβισί επέρριπτε ευθύνες σε όλες τις πλευρές για την κρίση και τόνιζε πως εάν δεν υπήρχαν οι συγκρούσεις το καλοκαίρι του 2015, δεν θα ήταν αναγκαίο το τρίτο μνημόνιο.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.