ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρήσεις από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας λόγω…αυταρχισμού!

20:06 - 14 Φεβ 2024 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρήσεις από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας λόγω…αυταρχισμού!
Σε «βαρύ» κλίμα διεξάγεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να συμμετάσχει διαδικτυακά, καθώς βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά έστειλε τελεσίγραφο, ξεκαθαρίζοντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση για τη διαδικασία εκλογής των νομαρχιακών και οργανώσεων μελών σε όλη την Ελλάδα ο κ. Κασσελάκης επέμεινε στη θέση του για υβριδικό μοντέλο, ρίχνοντας εκ νέου στο τραπέζι το «χαρτί» του δημοψηφίσματος: «Άμα δε γίνει δεκτή η εισήγηση μου, θα πάμε σε δημοψήφισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Οι ενστάσεις που υπήρξαν για το αδιάβλητο της διαδικασίας ήταν αναμενόμενες, ωστόσο ο κ. Κασσελάκης επέμενε, και φαίνεται πως τους είπε «άμα κάποιος διαφωνεί να σηκωθεί να το πει».

Στο σημείο αυτό, φέρεται να αντέδρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη αποχώρησαν. Το πολύπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι «δε γίνεται συζήτηση με τέτοιους όρους, είναι αυταρχικός αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.