ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι

10:37 - 02 Οκτ 2008 | Πολιτική
Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι το Υπουργικό Συμβούλιο. Επισήμως στην ατζέντα βρίσκεται ο προγραμματισμός του κυβερνητικού έργου, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι επικείμενες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Την ίδια ώρα οι φήμες για προκήρυξη πρόωρων εκλογών ολοένα και «φουντώνουν».

Την αφορμή για τα νέα σενάρια πρόωρων εκλογών έδωσαν οι αναφορές του Κ. Καραμανλή στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής της Τρίτης, περί διαγραφών όσων επιδείξουν συμπεριφορές ανάλογες του Στ.Δαϊλάκη.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε αποφασισμένος να διαγράψει τον κ. Δαϊλάκη, όπως και έκανε, καθώς και όποιον άλλο συνεχίζει να αμφισβητεί την κυβέρνηση. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», φέρεται να ξεκαθάρισε πως δεν θα σέρνεται πίσω από κανένα και ότι θα πάει σε εκλογές.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν υπάρξει κάποια τέτοια κίνηση εκ μέρους του πρωθυπουργού, η ομιλία του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα εμφανιστεί εκ νέου αυστηρός για την επιστροφή της κυβέρνησης στο έργο.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.