ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόσο στοιχίζει το ακριβότερο διαμέρισμα στις ΗΠΑ; Μόλις 100 εκατ. $!

11:43 - 09 Ιουλ 2014 | Trends
Πόσο στοιχίζει το ακριβότερο διαμέρισμα στις ΗΠΑ; Μόλις 100 εκατ. $!
Εκατό εκατομμύρια δολάρια… Τόσο στοιχίζει το ακριβότερο διαμέρισμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το most-expensive.com. Το πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου η αγορά ακινήτων είναι από τις ακριβότερες στον κόσμο.
Πρόκειται για μια μεζονέτα έκτασης περίπου 3500 τ.μ. σε τρεις ορόφους, στον 73ο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών City Spire, που βρίσκεται στην 56η οδό. Η θέα στο κέντρο του Μανχάταν και στο Σέντραλ Παρκ είναι εκπληκτική κάτι το λογικό καθώς πρόκειται για το ψηλότερο διαμέρισμα με μπαλκόνια στο Big Apple.

Διαθέτει έξη κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια κάτι που σίγουρα βολεύει αν έχετε μεγάλη οικογένεια και όταν έλθουν φιλοξενούμενοι, μάλλον τους έχετε «μέσα στα πόδια σας».

Από τα μπαλκόνια, που έχουν έκταση 1000 τ.μ. η θέα στην πόλη είναι απόλυτα πανοραμική και αυτό σημαίνει βέβαια ότι το διαμέρισμα δεν στερείται φυσικού φωτισμού.

Το ακριβότερο διαμέρισμα στις ΗΠΑ διαθέτει τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει 20 άτομα, δωμάτιο για home-cinema και δωμάτιο μπάτλερ, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.
Τελευταία τροποποίηση στις 12:34 - 09 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.