ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσείς θα τρώγατε στα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου;

13:47 - 15 Οκτ 2014 | Trends
Εσείς θα τρώγατε στα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου;
Τραπέζια σμιλεμένα στον πάγο, θαμώνες βαμπίρ, σερβιτόρες barbie και καθίσματα τουαλέτας. Τα πιο παράξενα εστιατόρια στον κόσμο κλέβουν τις ετνυπώσεις. Αν και οι περισσότερες θεματικές "ακούγονται" κουτές, η εμπειρία της επίσκεψης είναι μοναδική. Εσείς θα πηγαίνατε;

The Heart Attack Grill, Λας Βέγκας

hearte
Τεράστια burgers συνοδευμένα με τηγανισμένες σε χοιρινό λίπος πατάτες. Ε ναι, κάθε μπουκιά προκαλεί έμφραγμα, όπως ομολογεί και το όνομα του εστιατορίου. Μάλιστα, οι θαμώνες -όπως και το προσωπικό- είθισται να φορούν ρόμπες νοσοκομείου πριν καταβροχθίσουν τα πλούσια σε λίπος burgers, ώστε να δημιουργήσουν τη "ψευδαίσθηση" ιατρικής πρόληψης.

 

Ithaa restaurant, Μαλδίβες

dine-underwater-and-check-out-the-sea-life-at-a-maldives-restaurant

Ένα σωστό ενυδρείο! Το εστιατόριο Ithaa, που σημαίνει μαργαριτάρι στην εθνική γλώσσα των Μαλδίβων, βρίσκεται σε βάθος 5 μέτρων κάτω από τα κύματα του Ινδικού ωκεανού, προσφέρει πανοραμική θέα 270 μοιρών, ενώ το μενού κυμαίνεται μεταξύ ευρωπαϊκής κουζίνας και ασιάτικης πρωτοτυπίας. Αν είναι του γούστου σας, με 11 χιλιάδες δολάρια μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο βυθό της θάλασσας.

 

Barbie Restaurant, Ταϊβάν

cfqu90yb
Τα λόγια είναι περιττά. Η λέξη "ροζ" εξηγεί τα πάντα. Η γνωστή κούκλα Barbie στάθηκε έμπνευση για το πιο κοριτσίστικο εστιατόριο στον κόσμο. Εκτός από το ροζ ντεκόρ και μενού, οι σερβιτόρες είναι ντυμένες στο ίδιο χρώμα, φορώντας φρου φρου και τιάρες.

 

Modern Toilet Restaurant, Ταϊβάν και Χονγκ Κονγκ

bath-table 1680466i

Κι όμως η επιτυχία του project είναι απίστευτη. Η θεματική του; ...το μπάνιο. Σε Ταϊβάν και Χονγκ Κονγκ βρίσκεται η αλυσίδα Modern Toilet Restaurant, όπου οι επισκέπτες αντί για καρέκλες τρώνε σε καθίσματα τουαλέτας. Μεταξύ άλλων αν πάρετε παγωτό, ετοιμαστείτε να το φάτε σε σερβίτσιο λεκάνης.

 

Villa Escudero Waterfalls Restaurant, Σαν Πάμπλο, Φιλιππίνες

enjoy-a-meal-with-your-feet-in-a-waterfall-in-the-philippines

Τοπικά εδέσματα σε τραπέζια που "λούζονται" από δροσερό νερό. Οι επισκέπτες του Villa Escudero Waterfalls Restaurant, μπορούν να φάνε στο θέρετρο των Φιλιππίνων, μέσα στα δροσερά νερά του καταρράκτη.

 

Draculas και Witches in Britches, Μελβούρνη

Draculas and Witches in Britches

Σκηνικό εμπνευσμένο από νεκροταφεία και φαντάσματα, θεαματικά μενού και προσωπικό μεταμφιεσμένο spooky. Αν οι απόκριες είναι η αγαπημένη σας γιορτή επισκεφτείτε τα δύο μπαρ-εστιατόρια της Μελβούρνης και γευτείτε νοστιμιές μαζί με βαμπίρ, μάγισσες και δράκουλες.

 

Chillout, Ντουμπάι

01-chilloutatdubai.com-1

Εστιατόριο του πάγου. Το Chillout προσφέρει στα σμιλεμένα από πάγο τραπέζια του, από καυτό φαγητό μέχρι ζεστή σοκολάτα και τσάι. Στην είσοδο, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν μπουφάν, κουκούλες, γάντια αλλά και ένα δωρεάν κοκτέιλ σερβιρισμένο φυσικά στον πάγο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:42 - 15 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.