ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια είναι η Λάμιλι που έβγαλε "νοκ-άουτ" τη Barbie

16:34 - 22 Νοε 2014 | Trends
Ποια είναι η Λάμιλι που έβγαλε "νοκ-άουτ" τη Barbie
Πιο κοντή, καστανή, με ρεαλιστικές αναλογίες σώματος, ακόμη και με δυνατότητα προσθήκης κυτταρίτιδας: η κούκλα Λάμιλι επιθυμεί να παρουσιάσει το «κανονικό» σώμα μιας νεαρής γυναίκας.

Στόχος του 26χρονου Νικολάι Λαμ, γραφίστα από το Πίτσμπεργκ, ήταν να δείξει ότι «είναι ωραίο να είσαι μια κανονική γυναίκα» γι' αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει την κούκλα Λάμιλι.

Η Lammily, που θα αρχίσει να πωλείται από την επόμενη εβδομάδα, έχει ολα τα μέσα χαρακτηριστικά μιας νεαρής γυναίκας 19 ετών: ύψος 163 εκατοστά, 68 κιλά και 85 εκατοστά περιφέρεια στήθους, βάσει των στατιστικών του ομοσπονδιακού Κέντρο Πρόληψης Ασθενειών (CDC). 

«Ήθελα να δείξω ότι η πραγματικότητα είναι ωραία» εξηγεί ο Λαμ. Όταν μάλιστα τη συνέκρινε με τη Barbie, η δεύτερη βρέθηκε να είναι πολύ πιο αδύνατη και ψηλή. 

Με ύψος 28 εκατοστά, η κούκλα προπωλείται προς 25 δολάρια και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Λαμ, έχουν ήδη γίνει παραγγελίες αξίας 220.000 δολαρίων.

lammily

«Θυμάμαι ότι έψαχνα μια κούκλα για να κάνω δώρο» είπε ο Λαμ. «Όλες έμοιαζαν με μοντέλα. Δεν έχω κάτι με τα μοντέλα, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ήθελα να δείξω ότι είναι πολύ ωραίο να μοιάζεις με έναν κανονικό άνθρωπο», πρόσθεσε.

Από τον Ιανουάριο θα πωλείται μια τεράστια ποικιλία ρούχων, καθώς και ένα πακέτο με 38 αυτοκόλλητα τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κούκλα για να της προσθέτουν ακμή ή και κυτταρίτιδα.

lammily2

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.