ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικό νησί πωλείται έναντι 800.000 ευρώ

11:59 - 26 Νοε 2014 | Trends
Ελληνικό νησί πωλείται έναντι 800.000 ευρώ
Δίπλα στην ακτή της Λέσβου και απέναντι από τα τουρκικά παράλια, μια ελληνική νησίδα 65 στρεμμάτων "βγαίνει στο σφυρί" από γερμανικό μεσιτικό γραφείο! Ο λόγος για τη «μικρή Λέσβο», το νησάκι που είναι γνωστό ως Πάμφιλος.

Συγκεκριμένα, η γνωστή μεσιτική εταιρεία Vladi Private Islands έβαλε αγγελία προς πώληση για όσους επενδυτές αναζητούν να αγοράσουν έναν «παράδεισο» του Αιγαίου. Το νησάκι έχει τιμή πώλησης τα 800.000 ευρώ, δηλαδή 12.300 ευρώ ανά στρέμμα ή... 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο! Όπως σχολίασε η βρετανική Daily Mail, που συνέκρινε τις τιμές με την βρετανική κτηματαγορά, πρόκειται για ευκαιρία, αφού σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις... δυάρι στο Λονδίνο!

"Είναι ένα πολύ ξεχωριστό νησί. Τα νερά του είναι καθαρά και ήρεμα. Γλυκό νερό μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημιουργία εγκαταστάσεων συλλογής του βρόχινου νερού ή με σύστημα αφαλάτωσης" διευκρινίζει μιλώντας στην εφημερίδα η Σαμπίν Ρόλινγκερ, εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου.

Η νησίδα βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πάμφιλα, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων, και προς το παρόν δεν κατοικείται. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στην αγγελία, μπορεί να εξασφαλιστεί οικοδομική άδεια για τον αγοραστή που θα θελήσει να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό του.

Αυτό το ελληνικό νησί των 65 στρεμμάτων πωλείται μόλις 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο! 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:13 - 26 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.