ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη Μεγάλη Καρδιά! - Η νέα διεθνής διαδικτυακή καμπάνια για την πόλη

11:56 - 11 Δεκ 2014 | Trends
Θεσσαλονίκη Μεγάλη Καρδιά! - Η νέα διεθνής διαδικτυακή καμπάνια για την πόλη
«Θεσσαλονίκη. Μεγάλη Καρδιά!». Με αυτό το θέμα ξεκίνησε η νέα διεθνής καμπάνια για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό, την οποία δημιούργησε η Marketing Greece και υλοποιούν από κοινού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμος Θεσσαλονίκης και η τοπική Ενωση Ξενοδόχων.
Η καμπάνια θα προβληθεί σε επιλεγμένες αγορές - στόχους, όπως η Ελλάδα, τα Βαλκάνια, η Τουρκία, η Ρωσία, το Ισραήλ, η Γερμανία, η Αυστρία, η Αγγλία και η Ιταλία, ενώ για παράλληλα με την καμπάνια δημιουργήθηκε κι ένα νέο video, το οποίο αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης.
Με την έναρξη της καμπάνιας ξεκινάει και ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός, ο οποίος προσκαλεί κόσμο να ανεβάσει στο Discovergreece.com τη δική του ιστορία και εμπειρία από την αγαπημένη πόλη του Βορρά και να μοιραστεί μία φωτογραφία, ένα μυστικό, μια αγαπημένη γωνιά και ό,τι είναι αυτό που κάνει και τη δική του καρδιά να χτυπά για τη Θεσσαλονίκη. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία στη μαγική πόλη.Νέα διεθνής καμπάνια «Θεσσαλονίκη. Μεγάλη Καρδιά!»

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:07 - 11 Δεκ 2014

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.