ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κι όμως, μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο βράδυ με μια... πολική αρκούδα!

11:25 - 26 Δεκ 2014 | Trends
Κι όμως, μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο βράδυ με μια... πολική αρκούδα!
Έναν πρωτότυπο τρόπο να προσελκύσει κόσμο και να αυξήσει τα έσοδά του, βρήκε ο ζωολογικός κήπος La Fleche στη δυτική Γαλλία Ο λόγος για τη δυνατότητα διανυκτέρευσης σε πολυτελές ξύλινο καταφύγιο με μεγάλα παράθυρα και θέα μια πολική αρκούδα!

Ακολουθώντας μια παγκόσμια τάση, o ζωολογικός κήπος Le Fleche, άνοιξε το πρώτο του καταφύγιο το 2013 και μέχρι στιγμής έχει χτίσει στους χώρους του άλλα 7. Τα αρκτικά σπιτάκια με τζάκι χρησιμοποιούνται για την παρατήρηση των πολικών αρκούδων, ενώ οι ξενώνες ασιατικού στιλ που περιβάλλονται από μπαμπού και ριζοκαλλιέργειες χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση τιγρών. 

Το καταφύγιο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα και κοστίζει τουλάχιστον 200 ευρώ την βραδιά ανά ενήλικα. Το τεράστιο παράθυρο που διαθέτει το καταφύγιο επιτρέπει στους ενοίκους του να παρατηρούν τις δύο πολικές αρκούδες του ζωολογικού κήπου να κολυμπούν κάτω από το νερό.

Μια βραδιά με πολική αρκούδα προσφέρει ζωολογικός κήπος στη Γαλλία

«Η ιδέα είναι πως οι επισκέπτες θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται μέσα σε ένα προστατευτικό κουκούλι στο οποίο ο χρόνος έχει σταματήσει, βυθισμένοι πλήρως στο περιβάλλον των ζώων» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ζωολογικού κήπου Stephane Da Cunha.

Τα καταφύγια αποτελούν μέρος μιας στρατηγικής των γαλλικών πάρκων ζώων για να ανανεώσουν τις εγκαταστάσεις τους αλλά και να προσελκύσουν νέους επισκέπτες.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:18 - 24 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.