ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψάχνουν «μαλλιαρούς» κομπάρσους για τη νέα ταινία για τον Steve Jobs

13:03 - 31 Δεκ 2014 | Trends
Ψάχνουν «μαλλιαρούς» κομπάρσους για τη νέα ταινία για τον Steve Jobs
Η εταιρεία Beau Bonneau Casting δημοσίευσε πρόσκληση και αναζητά κομπάρσους για να συμμετέχουν στην νέα ταινία της Universal, Steve Jobs.

Η Universal ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας στα τέλη Ιανουαρίου στο San Francisco. Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Michael Fassbender που θα υποδυθεί τον Steve Jobs ενώ ο Seth Rogen θα υποδυθεί τον Steve Wozniak.
Η ταινία, την οποία θα σκηνοθετεί ο Danny Boyle σε σενάριο Aaron Sorkin θα βασίζεται στο βιβλίο του Walter Isaacson και θα αποτελείται από τρεις μεγάλες σκηνές στις οποίες θα βλέπουμε το παρασκήνιο πριν από την παρουσίαση των τριών πιο γνωστών προϊόντων του Jobs, το Mac, το NeXT (όταν είχε φύγει από την Apple) και το iPod.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bonneau Casting , ψάχνουν για άνδρες 18-40 με ευέλικτα ωράρια με μακριά μαλλιά ή που είναι πρόθυμοι να μακρύνουν τα μαλλιά τους και τα γένια τους ώστε να έχουν το στυλ χτενίσματος που επικρατούσε τις δεκαετίες των 80s και 90s. Tα ίδια περίπου ισχύουν και για τις γυναίκες όπου θα θεωρηθεί προσόν να έχουν το φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους και μπούκλες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.