ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο εξωτερικό ξεψαχνίζουν την "κα. Πρωθυπουργού" Μπέτυ Μπαζιάνα

12:59 - 27 Ιαν 2015 | Trends
Στο εξωτερικό ξεψαχνίζουν την "κα. Πρωθυπουργού" Μπέτυ Μπαζιάνα
Την πρώτη κυρία της Ελλάδας αναλαμβάνει να ντύσει η αμερικανική Vogue, προτείνοντας της ρούχα που θα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει η ντουλάπα της.

 

Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα δεν είναι πλέον μια τυχαία γυναίκα. Είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού. Και γι’ αυτό πολλοί θεωρούν πως το ντύσιμο της πρέπει να είναι πιο επίσημο απ’ ότι ήταν έως τώρα.

Ο συντάκτης του άρθρου και style editor, Έντουαρντ Μπαρσαμιάν, προτείνει ένα ιδανικό και σικ στυλ που θα πρέπει να υιοθετήσει η κυρία Μπαζιάνα προκειμένου να συνοδεύει τον νέο πρωθυπουργό της χώρας.

Όπως γράφει το διάσημο περιοδικό μόδας «οραματιζόμαστε  την ιδανική γκαρνταρόμπα της γεμάτη επιλογές από λεπτεπίλεπτα ρούχα και ενώ η ίδια εμφανίζεται να προτιμά πλούσια χρώματα και έντονα σχέδια, εμείς προτείνουμε τα βασικά κομμάτια από τις χειμερινές κολεξιόν της επόμενης σεζόν. Άλλωστε αρκετά δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, όπως η Μισέλ Ομπάμα και η Άνγκελα Μέρκελ, το κάνουν επανειλημμένα.»

Ο συντάκτης της Vogue την ίδια στιγμή συνιστά τις ακόλουθες δημιουργίες των Alexander McQueen, Prada και της ελληνίδας Mary Katrantzou.

Ο έρωτας που του άλλαξε τη ζωή

Όσο γι’ αυτούς που αναρωτιούνται για το πώς ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη θέση που είναι σήμερα να σημειωθεί μόνο πως ο ίδιος γεννήθηκε σε μια αστική οικογένεια και πριν συναντήσει την κυρία  Μπαζιάνα, ενδιαφερόταν περισσότερο για τα σπορ, παρά για την πολιτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, «αυτό συνέπεσε με τη συνάντησή του με την κυρία Μπαζιάνα, την συμφοιτήτρια που τον έπεισε να μπει στη Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος» και στη συνέχεια, πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις του 1990 και του 1991.

Η συμφοιτήτρια του και ο Αλέξης Τσίπρας έτρωγαν και κοιμόντουσαν μες στο σχολείο ενώ και οι δύο σπούδασαν μηχανικοί. Το δημοσίευμα σχολιάζει πως η Μπέτυ έχει ισχυρή θέληση, είναι μαχητική και δυναμική. Απεχθάνεται να πηγαίνει για ψώνια, δεν της αρέσει το κομμωτήριο και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

dailymail peristera

Τέλος, το δημοσίευμα κάνει μια αναφορά στο σπίτι στο οποίο διαμένει ο κ, Τσίπρας με την οικογένειά του, και παραθέτει μια φωτογραφία από την πολυκατοικία στην Κυψέλη, μια «ταπεινή, εργατική περιοχή της Αθήνας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:21 - 27 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.