ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Κι αυτή είναι η ζωντανή απόδειξη!

11:55 - 16 Φεβ 2015 | Trends
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Κι αυτή είναι η ζωντανή απόδειξη!
Ο 31χρονος Κάιλ Τζόουνς είναι το ζωντανό παράδειγμα του ρητού με βάση το οποίο ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Κι όλα αυτά γιατί την περίοδο αυτή διατηρεί σχέση με μια 91χρονη γυναίκα.

«Σε άλλους αρέσουν οι ξανθές, σε άλλους οι μελαχρινές, εμένα μου αρέσουν οι γριές», δηλώνει χαρακτηριστικά. Η μάλλον... η κατά 60 χρόνια μεγαλύτερή του γυναίκα είναι μια από όλες τις γυναίκες-στην ηλικίας της- που βγαίνει μαζί τους ραντεβού.

Μιλώντας στη Daily Mail, ο Κάιλ εξηγεί πως άρχισε να καταλαβαίνει ότι του αρέσουν οι ηλικιωμένες γυναίκες όταν ήταν μόλις 18 ετών. Από τότε βγαίνει με γυναίκες η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από τα 60 έως τα 90 και τις οποίες γνωρίζει μέσω site γνωριμιών.

Ο 31χρονος βέβαια επισημαίνει πως όπως δεν του αρέσουν οι νεαρές γυναίκες, έτσι δεν του αρέσουν και οι αποκλειστικότητες. Όπως εξομολογείται, δεν βγαίνει με μια μόνο γυναίκα αλλά ταυτόχρονα με πολλές συνταξιούχους. Κάποιες από αυτές, τις οποίες ξεχωρίζει, τις γνωρίζει και στη μητέρα του. Οπως την 91χρονη Μαρτζορί Μακούλ. Σημειώνεται ότι εν προκειμένω η πεθερά είναι κατά 41 χρόνια νεότερη από τη... νύφη.

Τέλος, τονίζει πως με όλες τις ηλικιωμένες με τις οποίες βγαίνει ραντεβού έχει κανονική σεξουαλική ζωή.

kyle 660

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.