ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

10 σημάδια ότι ίσως πρέπει να κάνετε άλλο ένα παιδί

10:15 - 28 Μαϊ 2016 | Trends
10 σημάδια ότι ίσως πρέπει να κάνετε άλλο ένα παιδί
Δεν είναι πάντα εύκολο να αποφασίσει κανείς ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει άλλο την οικογένειά του κι ότι έχει τελειώσει για πάντα με εγκυμοσύνες, τοκετούς και μικρομεγαλώματα.

Ακόμα κι αν έχετε κάνει όσα παιδιά είχατε κάποτε ονειρευτεί (είτε είναι ένα είτε τέσσερα ή περισσότερα) υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι -ψυχολογικά τουλάχιστον- δεν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψετε ξανά με νεογέννητο από το μαιευτήριο στο σπίτι. Να μερικά από αυτά:

Έχετε μέσα σε ντουλάπια και σακούλες βρεφικά ρούχα που όλο λέτε να χαρίσετε σε κάποιον αλλά πάντα το ξεχνάτε, το αναβάλλετε ή αποφασίζετε ότι ίσως πρέπει να τα κρατήσετε για λίγο ακόμα... Άλλωστε, αν χρειαστεί γιατί να ξοδεύστε για να πάρετε πάλι υπνόσακους;

Στον υπολογιστή σας έχετε φτιάξει ένα αρχείο όπου αποθηκεύετε κάθε καλή ιδέα που βρίσκεται μπροστά σας για το πώς να βγάλετε ωραίες φωτογραφίες ένα νεογέννητο και δεν ξεχνάτε ποτέ μια καλή συμβουλή για το θηλασμό που ακούσατε. Επίσης, κατά καιρούς έχετε κάνει στο μυαλό σας σχέδια για το πώς θα μπορούσατε να διαμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο ώτσε να χωράει άλλο ένα κρεβάτι (για παν ενδεχόμενο).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.