ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δέκα τρόποι για να ξυπνήσεις χωρίς καφέ!

10:07 - 30 Ιουν 2016 | Trends
Δέκα τρόποι για να ξυπνήσεις χωρίς καφέ!
Η πρώτη κίνηση των περισσοτέρων από εμάς όταν ξυπνήσουμε το πρωί είναι να φτιάξουμε καφέ και η ανάγκη μας αυτή αγγίζει τα όρια του εθισμού. Αν είστε από αυτούς που έχουν ξεπεράσει τα όρια και προσπαθείτε να περιορίσετε την κατανάλωση της αγαπημένης ελληνικής συνήθειας, μάθετε δέκα εναλλακτικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα νυσταγμένα πρωινά:

1. Κάνε στρέτσινγκ!

Η κατάλληλη κίνηση ονομάζεται «στάση του ψαριού» και γίνεται έτσι: ξάπλωσε ανάσκελα και βάλε τα χέρια σου κάτω από τους γλουτούς σου. Μετά σήκωσε το στήθος σου πιο ψηλά από τους ώμους και μετά τέντωσε αργά το κεφάλι σου προς τα πίσω. Η στάση αυτή είναι μια κίνηση της γιόγκα που διεγείρει το σώμα.

2. Φάε ένα μήλο!

Το να φας αυτό το διεγερτικό φρούτο είναι ένας πολύ νόστιμος τρόπος να ξυπνήσεις το πρωί. Τα μήλα περιέχουν φυσικά σάκχαρα και άλλους υδρατάνθρακες που μπορούν να σε βοηθήσουν να στθεροποιήσεις το ζάχαρο στο αίμα σου. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις και με μια μπανάνα ή ένα πορτοκάλι. Μάλιστα, για να μην πεινάσεις γρήγορα μπορείς να το συνδυάεις με μια πρωτεϊνουχα τροφή, όπως γιαούρτι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.