Πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της αγαπημένης μας Ντίνας Νικολάου και του site της www.dinanikolaou.gr.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κονσέρβα από φρέσκα μούρα ή βατόμουρα, που θα βρούμε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Στην περίπτωση αυτή στραγγίζουμε καλά τα φρούτα πριν τα χρησιμοποιήσουμε και ραντίζουμε τα τριμμένα μπισκότα με 3-4 κουτ. σούπας από το σιρόπι της κονσέρβας.
Τι χρειαζόμαστε
12 μπισκότα πτι-μπερ
1 λοβός βανίλιας
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κονσέρβα μούρα σε σιρόπι (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλο κόκκινο φρούτο σε κονσέρβα, όπως βατόμουρα ή κεράσια)
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο fit123.gr