ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται η πρώτη Διεθνής Έκθεση για την κάνναβη στην Ελλάδα

13:14 - 25 Ιουλ 2017 | Trends
Έρχεται η πρώτη Διεθνής Έκθεση για την κάνναβη στην Ελλάδα
Η πρώτη Διεθνής Έκθεση με θέμα την κάνναβη στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 12 έως και τις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

Το μήνυμα των διοργανωτών, είναι ενθουσιώδες. "Σας περιμένουμε! Ελάτε να γνωρίσουμε την κάνναβη και τα οφέλη της, να ανακαλύψουμε πόσα προϊόντα παράγονται και δημιουργούνται από αυτήν, να ενημερωθούμε από τους ειδικούς, τους πανεπιστημιακούς και την πολιτεία για τις αμέτρητες ιδιότητές της και τελικά, να καταφέρουμε να καθιερώσουμε τη γιορτή της κάνναβης στην Ελλάδα. Γιατί η κάνναβη δεν είναι ... το παρεξηγημένο φυτό".

Τα οφέλη της κάνναβης για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι αδιαμφισβήτητα. Το μητρικό γάλα είναι ένας θησαυρός κανναβινοειδών, τα οποία εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσω του μητρικού θηλασμού από τη στιγμή της γέννησής μας. Το φυτό της κάνναβης καλλιεργείται και χρησιμοποιείται για θεραπευτική χρήση εδώ και 10.000 χρόνια από τους αρχαίους πληθυσμούς της Κίνας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας. Το M.I.T τη χαρακτήρισε το φυτό του 21ου αιώνα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.