ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αυτή την διατροφή θα πείτε αντίο στα «ψωμάκια»

14:56 - 27 Μαρ 2018 | Trends
Με αυτή την διατροφή θα πείτε αντίο στα «ψωμάκια»
Αν ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω διατροφικές συμβουλές χωρίς να κάνετε ατασθαλίες θα δείτε εντυπωσιακά αποτέλεσματα μέχρι το καλοκαίρι.

Είμαστε σίγουρες οτι αυτό που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι οι γεμάτοι γοφοί και τα αντιαισθητικά "ψωμάκια" που χαλάνε την όμορφη εικόνα του σώματος, ειδικά τώρα που ο καιρός "ανοίγει" και τα ρούχα γίνονται πιο αποκαλυπτικά. Σίγουρα έχετε δοκιμάσει τα πάντα, δίαιτες, ειδικές διατροφές, αερόβια άσκηση όμως δεν έχετε δει και καμιά σημαντική βελτίωση. Το να κάνετε αυστηρές δίαιτες ή να "λιώνετε" στην γυμναστική για να χάσετε δύο κιλά αλλά αμέσως μολις επιστρέφετε στην κανονικές σας συνήθειες επιστρέφουν και τα "ψωμάκια" στους γοφούς δεν είναι λύση.

'Εχετε σκεφτεί οτι μπορεί να κάνετε λάθος δίαιτα; Μήπως οι τροφές που επιλέγετε δεν είναι οι κατάλληλες για να "χτυπήσουν" τον εχθρό κατα μέτωπο; Και μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε ασκήσεις αλλά και την ώρα που επισκέπτεστε το γυμναστήριο; Ακολουθήστε τις παρακάτω "ψαγμένες" συμβουλές και προσπαθήστε μέσω αυτών να κατανοήσετε οτι οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα απαιτούν θυσίες, πειθαρχία και υπομονή. Εχετε τρείς μήνες μπροστά σας, πιστέψτε μας προλαβαίνετε να βγείτε μέχρι τότε και να τραβήξετε τα βλέμματα φορώντας με περηφάνια το ολόλευκο στενό παντελόνι σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο citywoman.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.