ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 7ημερο ενός δισεκατομμυριούχου στην Μύκονο

12:42 - 07 Ιουν 2018 | Trends
Το 7ημερο ενός δισεκατομμυριούχου στην Μύκονο
Πως φαντάζεστε ότι είναι επτά ημέρες και νύχτες ενός τζετ- σέτερ στην Μύκονο; Για να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για το πώς μοιάζει η ατέλειωτη πολυτέλεια που προσφέρεται σε έναν δισεκατομμυριούχο, το Business Insider μίλησε με τον Αμρί Μπένες, διευθύνοντα σύμβουλο της LVH Global, μια πολυτελούς υπηρεσίας ενοικίασης κατοικιών που νοικιάζει αρχοντικά, βίλες και γιοτ στους πλουσιότερους ταξιδιώτες του κόσμου.

Ο Μπένες έδωσε στο Business Insider μια γεύση του πώς μπορεί να είναι οι διακοπές αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στη Μύκονο, για 14 άτομα. Οι οποίες περιλαμβάνουν:  Ένα ιδιωτικό τζετ, γιοτ και πολυτελή βίλα με θέα στο Αιγαίο.

Δείτε το 7ήμερο πρόγραμμα διακοπών στον παράδεισο της Μυκόνου

Το κόστος που περιλαμβάνεται είναι κατά προσέγγιση, Βασίζεται σε ένα ταξίδι 7 διανυκτερεύσεων για 14 άτομα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και αντικατοπτρίζει τις συνήθεις δαπάνες για τους επισκέπτες, σύμφωνα με τον Μπένες.

Ημέρα 1η: Οι ταξιδιώτες φτάνουν στη Μύκονο μέσω ιδιωτικού αεροπλάνου Alerion Aviation από τη Νέα Υόρκη (287.920 δολάρια, μετ 'επιστροφής). Μπορούν να κάνουν check in στη Villa Cheyenne, στη Villa Ariana ή στη Villa Sara (213.500 δολάρια για επτά διανυκτερεύσεις).

Villa Sara. Φωτογραφία: LVH Global
Villa Sara. Φωτογραφία: LVH Global

Η Villa Sara διαθέτει θέα στο Αιγαίο, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, οκτώ μπαρ, τζακούζι και 12 αιγαιοπελαγίτικες γωνιές. Με επιπλέον παροχές όπως το προσωπικό, τον VIP concierge, την ασφάλεια, τον Dj, το φαγητό, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα, το κόστος της διαμονής μπορεί να αυξηθεί στα 345.016 δολάρια.

Ημέρα 2η: Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο και το φαγητό στο beach club Scorpios, το οποίο σερβίρει βιολογικά φαγητά με θέα στη θάλασσα (146.400 δολάρια για έξι τραπέζια). Για δείπνο, επισκεφθείτε το Interni Mykonos, μια υπαίθρια τραπεζαρία στην οποία θα πάτε από ένα μυστικό πέρασμα και μετατρέπεται σε αίθουσα χορού στις 2 μ.μ. (122.000 δολάρια για πέντε τραπέζια).

Φωτογραφία: Facebook/ Beach Bar Scorpios
Φωτογραφία: Facebook/ Beach Bar Scorpios

Ημέρα 3η: Το πρωί, οι πλούσιοι ταξιδιώτες μπορούν να νοικιάσουν τρία πολυτελή βανάκια για μια μέρα (21.350 δολάρια) και να περιηγηθούν στη Μύκονο, ενώ μπορούν να κάνουν και μια εκδρομή στη Δήλο, το ιερό νησί του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος.
Στη συνέχεια, ο οδηγός μπορεί να κατευθυνθεί στον Ορνό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν να κάνουν kitesurf στο Kite Mykonos.

 

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.