ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντώνης Βουκλαρής (CEO Ευρωκλινικής): Μαζί με funds θα διεκδικήσουμε την εξαγορά του Ερρίκος Ντυνάν Κύριο

07:00 - 29 Ιουν 2018 | ΥΓΕΙΑ
Αντώνης Βουκλαρής (CEO Ευρωκλινικής): Μαζί με funds θα διεκδικήσουμε την εξαγορά του Ερρίκος Ντυνάν
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" πρόκειται να καταθέσει ο όμιλος Ευρωκλινικής. Όπως δήλωσε στο reporter ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Βουκλαρής "χθες λάβαμε τα στοιχεία του διεθνούς διαγωνισμού και θα εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας μέχρι και τις 28 Ιουλίου 2018 που λήγει η προθεσμία για την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών".

Ο κ. Βουκλαρής αποκάλυψε στο reporter ότι "θα υποβάλλουμε προσφορά μαζί με ξένο funds και θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί γιατί μας ενδιαφέρει να αποκτήσουμε το Ερρίκος Ντυνάν". Όπως διευκρίνισε ο κ. Βουκλαρής "το επενδυτικό μας πρόγραμμα εφόσον δεν αποκτηθεί το Ερρίκος Ντυνάν, είναι της τάξεως των 4 με 8 εκατ. ευρώ και θα αφορά τη δημιουργία νέου υπερσύγχρονου διαγνωστικού κέντρου σε ιδιόκτητο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας".

Ο όμιλος Ευρωκλινικής γιορτάζει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και αποφάσισε από την 1η Ιουλίου 2018 να καλύπτει κάθε χρόνο όλες τις προληπτικές και τις διαγνωστικές παιδιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που στηρίζουν στις δομές τους τρείς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς φροντίδας παιδιού στη χώρα μας, η <Κιβωτός του Κόσμου>, η <Ενωση Μαζί για το Παιδί> και το <Χαμόγελο του Παιδιού>.

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Με 175 νοσηλευτικές  κλίνες, 12 κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες καθώς επίσης διαθέτει και 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ανέστης Ντόκας

Τελευταία τροποποίηση στις 08:26 - 29 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.