ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στείλτε χρήματα μέσω Gmail!

15:32 - 16 Μαϊ 2013 | Τεχνολογία
Στείλτε χρήματα μέσω Gmail!
Η νέα λειτουργία του Gmail, SendMoney, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν χρήματα μέσω e-mail, χάρη στο Google Wallet.

Μέσω του Google Wallet, με το οποίο συνδέεται η νέα υπηρεσία Send Money του Gmail, θα μπορεί ο χρήστης να στείλει χρήματα, ενώ ο αποδέκτης δεν υποχρεούται να έχει λογαριασμό στο Gmail. Επιπλέον, ο αποδέκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα είτε μέσω του Google Wallet, είτε να τα μεταφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό.

 

Για να στείλει χρήματα μέσω e-mail, ο χρήστης πρέπει να «κλικάρει» στο εικονίδιο με το δολάριο, έτσι ώστε να επισυνάψει χρήματα στο μήνυμα, να επιλέξει το ποσό και να στείλει το email. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα μήνυμα που θα επιβεβαιώνει τη συναλλαγή και τα χρήματα θα σταλούν αμέσως μετά.

 

Η υπηρεσία θα παρέχεται δωρεάν για τους χρήστες που έχουν συνδέσει το λογαριασμό τους στην τράπεζα με το Google Wallet. Επίσης, οι συναλλαγές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με συνδεδεμένες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, με χρέωση το 2,9% του ποσού, το οποίο θα ξεκινάει μίνιμουμ από 30 cents.

 

Η νέα υπηρεσία θα τεθεί προς διάθεση στους χρήστες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν, δείτε το παρακάτω βίντεο:

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JA8m0JOoNYQ

 

Διαβάστε επίσης: 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:16 - 17 Μαϊ 2013

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.