ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Facebook Shared Photo Albums: ανέβασμα φωτογραφιών από διαφορετικούς χρήστες σε κοινό άλμπουμ

00:51 - 28 Αυγ 2013 | Τεχνολογία
Facebook Shared Photo Albums: ανέβασμα φωτογραφιών από διαφορετικούς χρήστες σε κοινό άλμπουμ
Το Facebook προσέθεσε νέα λειτουργία στις δυνατότητες του με το Shared Photo Albums, το οποίο επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες σε ένα κοινό άλμπουμ, κάτι που σίγουρα θα τους διευκολύνει.

Σε ένα κοινό άλμπουμ, μπορούν να προσθέσουν μέχρι 50 χρήστες, εώς 200 φωτογραφίες ο καθένας. Ως προς την ιδιωτικότητα, θα υπάρχει η επιλογή να φαίνεται το άλμπουμ ή μόνο στους χρήστες που το μοιράζονται, ή και σε όλους τους φίλους τους.

 

Το Facebook επιβεβαίωσε την έναρξη αυτής της νέας δυνατότητας, λέγοντας ότι «εκατοντάδες εκατομμύρια φωτογραφιών ανεβαίνουν καθημερινά στο Facebook και σήμερα κάνουμε πιο εύκολο το διαμοιρασμό φωτογραφιών με το ντεμπούτο του Shared Photo Albums. Είτε είστε σε γάμο είτε σε γενέθλια ή γυρίσατε από κάποιο ταξίδι, όλοι οι φίλοι σας θα μπορούν να προσθέτουν φωτογραφίες, να τις κάνουν tag και να επεξεργαστούν μόνο ένα άλμπουμ».

 

Αυτή είναι μια μεγάλη διευκόλυνση καθώς μέχρι τώρα παρατηρούταν συχνά το φαινόμενο πολλοί φίλοι να ανεβάζουν τις ίδιες φωτογραφίες ο καθένας στο προφίλ του από κάποια δραστηριότητα ή ταξίδι που έκαναν μαζί.

 

Η λειτουργία Shared Photo Albums μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες αλλά σιγά-σιγά θα επεκταθεί σε όλους. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.