ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινά η μαζική παραγωγή του νέου iPhone

11:14 - 24 Ιουν 2014 | Τεχνολογία
Ξεκινά η μαζική παραγωγή του νέου iPhone
H Apple ξεκινά στην Κίνα την παραγωγή των δύο νέων εκδόσεων του iPhone, με μεγαλύτερη οθόνη, για να προλάβει τον ανταγωνισμό από την Samsung και την HTC.

Οι προμηθευτές της Apple στην Κίνα θα ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή των μεγαλύτερων iPhones στην ιστορία της εταιρείας τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το Bloomberg, λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού.

Η Apple ξεκινά την κατασκευή δύο μεγαλύτερων συσκευών. Το ένα μοντέλο θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών και το δεύτερο οθόνη 5,5 ιντσών, σε σύγκριση με την 4 ιντσών οθόνη του σημερινού iPhone 5s, και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τον Σεπτέμβριο.

Η Apple ετοιμάζεται και... βιάζεται για τα ετήσια αποκαλυπτήρια των νέων iPhones, καθώς οι αντίπαλες εταιρείες συμπεριλαμβανομένης της Samsung Electronics και της HTC, κυκλοφόρησαν ήδη smartphones με οθόνες 5,7 ιντσών. Οι καταναλωτές έλκονται όλο και περισσότερο από τις συσκευές με μεγάλη οθόνη. Στην Κίνα, το 40% των κινητών συσκευών που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android της Google και που πωλήθηκαν το 2014, είχαν μεγέθη οθόνης πάνω από 5 ίντσες.

Ο CΕΟ της Αpple, Tιμ Κουκ, βρίσκεται υπό πίεση για την ενίσχυση των πωλήσεων της Apple, και το iPhone, το οποίο συμβάλλει περισσότερο από το ήμισυ των ετήσιων εσόδων της εταιρείας, παραμένει το κύριο όπλο του. Πέρυσι, το smartphone «έδωσε» 91 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, πάνω από τις συνολικές πωλήσεις της Oracle Corp, της Yahoo!, του Facebook και του Twitter, συνδυαστικά.

Τα νέα iPhones, εκτός από μεγαλύτερα από άποψη οθόνης, θα είναι επίσης πιο στρογγυλεμένα και πιο λεπτά από τα προηγούμενα μοντέλα, ενισχυμένα με αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν τα διαφορετικά επίπεδα της πίεσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.