ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τα διαστημόπλοια στα iPad- Αυτό είναι το νέο "καμάρι" της Apple

11:52 - 09 Σεπ 2014 | Τεχνολογία
Από τα διαστημόπλοια στα iPad- Αυτό είναι το νέο "καμάρι" της Apple
Η νέα "χρυσή" μεταγραφή της Apple ακούει στο όνομα Marc Newson και πρόκειται για μια τεχνολογική...ιδιοφυία.

Ο Marc Newson είναι το νέο πρόσωπο στο τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, ένας τομέα στον οποίο η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Στο βιογραφικό του ο Newson έχει πολλά στοιχεία τα οποία η Apple θέλει να εκμεταλλευτεί, ώστε τα επόμενα προϊόντα της να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά και minimal.

Ακολουθούν μερικά από τα "επιτεύγματα" του:

  • Τα χρυσά ακουστικά που σχεδίασε για τον Bono των U2, τα οποία ο τραγουδιστής αγόρασε στο πλαίσιο φιλανθρωπικού σκοπού.
  • Έχει συνεργαστεί στην ειδική έκδοση της φωτογραφικής μηχανής Leica, η οποία μοιάζει με το iPhone, λιτή και με ελάχιστα κουμπιά. Μάλιστα, πριν πάει στην Apple σχεδίαζε φωτογραφικές μηχανές για την Pentax, γνώσεις του Newson που αναμένεται να αξιοποιηθούν από την Apple για τα σχέδια των μελλοντικών καμερών σε iPhone και iPad.
  • Εχει σχεδιάσει ποδήλατο από ανθρακονήματα, ταχύπλοα κι έχει συμμετάσχει και στο σχεδιασμό του εσωτερικού ενός διαστημοπλοίου!
  • Μεταξύ άλλων, έχει σχεδιάσει και θήκες για μπουκάλια σαμπάνιας σε ειδικές εκδόσεις της εταιρείας Dom Perignon το 2010 ενώ έχει βάλει την υπογραφή του και σε παπούτσια της Nike το 2004.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.