ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Startup Weekend Athens Youth» για νέους 15-18 ετών – 11/12-10 στο Egg

14:15 - 06 Οκτ 2014 | Τεχνολογία
«Startup Weekend Athens Youth» για νέους 15-18 ετών – 11/12-10 στο Egg
Μια ειδικά σχεδιασμένη εκδήλωση για τους επιχειρηματίες της νέας γενιάς, το Startup Weekend Athens Youth καλεί νέους ηλικίας 15-18 ετών να παρουσιάσουν πρωτοποριακές ιδέες και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να τις υλοποιήσουν.

Το επιχειρηματικό event, είναι ένα διαδραστικό διήμερο που στοχεύει να εισαγάγει το επιχειρηματικό πνεύμα στους νέους μαθητές και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα τους. Ο πραγματικός στόχος του Startup Weekend Athens Youth, είναι να παρακινήσει τα νεαρά μυαλά να εργαστούν για τις δημιουργικές ιδέες τους και να χτίσουν τον κόσμο που ονειρεύονται. 

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν ενεργά σε δραστηριότητες γεμάτες προκλήσεις, μέσα από τις οποίες θα μάθουν να κατανοούν τον τελικό πελάτη, να λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα σε μια ομάδα και, φυσικά, να χτίσουν κάτι για το οποίο είναι υπερήφανοι.
Καταρχήν θα παρουσιαστούν οι ιδέες, θα ψηφιστούν οι καλύτερες και θα σχηματιστούν ομάδες. Στο πλευρό των νέων θα βρίσκονται ειδικοί του χώρου που θα τους βοηθούν να λάβουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις.
Θα δουλέψουν ομαδικά για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ιδέες τους, να τελειοποιούν τις παρουσιάσεις τους και έπειτα θα τις παρουσιάσουν στους κριτές.

 

Δηλώστε συμμετοχή

 

Δείτε το video

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.