ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τίτλοι τέλους για το Google Glass;

14:37 - 16 Ιαν 2015 | Τεχνολογία
Τίτλοι τέλους για το Google Glass;
«Παγώνει» τις πωλήσεις του Google Glass η γνωστή εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Explorer. Το γεγονός ανακοινώνει μέσα από τη σελίδα του Google Glass στο Google+.

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Glass άρχισε ως κάτι λίγο παραπάνω από μια μάσκα θαλάσσης συνδεδεμένη σε ένα laptop. Συνεχίσαμε μαζί του, και όταν άρχισε να παίρνει μορφή, αρχίσαμε το Glass Explorer Program ως ένα είδος “Open Beta” για να ακούσουμε τι έχει να πει ο κόσμος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Το Glass ήταν στα πρώτα του βήματα, και εσείς το πήρατε από εκεί και μας μάθατε να περπατάμε. Λοιπόν, έχουμε ακόμα δουλειά, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τα παπούτσια για μεγάλα παιδιά και να μάθουμε να τρέχουμε», επισημαίνουν μέσω της ανακοίνωσης οι δημιουργοί στους πελάτες.

Παράλληλα, στο κείμενο σημειώνεται πως διαπιστώθηκε πως το Glass έχει πάει πέρα από το εργαστήριο, οπότε «επίσημα αποφοιτούμε από το Google X για να γίνουμε ξεχωριστή, δική μας ομάδα εδώ στη Google…στο πλαίσιο αυτής της μετάβασης, τερματίζουμε το πρόγραμμα Explorer ώστε να επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται μετά. Η 19η Ιανουαρίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα μπορεί να πάρει κανείς το Glass Explorer Edition. Στο μεταξύ, συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον, και θα αρχίσετε να βλέπετε μελλοντικές εκδόσεις του Glass όταν είναι έτοιμες (προς το παρόν, δεν έχει κλεφτές ματιές)».

Με το πρόγραμμα οι software developers είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν το Glass στην τιμή των 1.500 δολαρίων.  Ο ανταποκριτής τεχνολογίας στο BBC σχολιάζει σε ανάλυσή του πως παρ’ όλο που η εταιρεία επιδιώκει να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ως ένα νέο βήμα στην ανάπτυξη της συσκευής, «μην απατάστε- το Google Glass έχει πεθάνει, τουλάχιστον στην παρούσα μορφή του».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.