ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χάσατε την πτήση σας; Αυτό το app θα σας αποζημιώσει

12:05 - 18 Μαϊ 2017 | Τεχνολογία
Χάσατε την πτήση σας; Αυτό το app θα σας αποζημιώσει
Oι αεροπορικές εταιρείες που είναι πρόθυμες να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη σε περίπτωση που σημειωθούν σοβαρές καθυστερήσεις σε κάποιες πτήσεις είναι πολλές, ωστόσο λίγοι επιβάτες γνωρίζουν ποια είναι η διαδρομή που πρέπει κανείς να ακολουθήσει προκειμένου να εκταμιευτούν τα λεφτά από το λογαριασμό της αεροπορικής και να φτάσουν στους ίδιους.

Πώς είναι δυνατόν κανείς να υπολογίσει ακόμα και την αποζημίωση που δικαιούται ή θα ήταν σωστό να πάρει;

 

Μια start up από τη Νέα Υόρκη, η οποία πρόσφατα έλαβε και μεγάλη χρηματοδότηση, έρχεται να δώσει τη λύση. Και το όνομα αυτής… Airhelp!

 

Η Airhelp αυτόματα εντοπίζει τις καθυστερήσεις των πτήσεων, τις ακυρώσεις και αντίστοιχες δυσάρεστες εκπλήξεις για τις οποίες θα μπορούσε ο ταξιδιώτης να λάβει μια κάποια αποζημίωση.

 

Αντί μάλιστα να στέλνει τους πελάτες να συμπληρώσουν πολυσέλιδες αναφορές ή να απαντήσουν σε έξυπνους αυτόματους τηλεφωνητές , η εταιρεία υπόσχεται να κάνει για εσάς όλη την διαδικασία και να κερδίσει την αποζημίωση για χάρη σας.

 

Με το πάτημα ενός κουμπιού της εφαρμογής, καταχωρείτε τα ταξίδια που αντιμετωπίσατε πρόβλημα τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε δίνοντας πρόσβαση στο Gmail, το TripIt, το Yahoo ή το Outlook είτε χειρωνακτικά.

 

Η Airhelp με τη σειρά της διερευνά τις περιπτώσεις που δικαιούστε αποζημίωση και αναλαμβάνει να την διεκδικήσει για εσάς . Αφού κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και κερδίσει την αποζημίωση θα σας αποστείλει τα χρήματα –το 25% αυτών που είναι η αμοιβή της.

 

H εφαρμογή βέβαια μέχρι σήμερα λειτουργεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη αλλά η εταιρεία πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες αγορές στο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:12 - 18 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.