ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Instagram: Η απλή αλλαγή που κάνει τα σχόλια πολύ καλύτερα

08:00 - 28 Σεπ 2017 | Τεχνολογία
Instagram: Η απλή αλλαγή που κάνει τα σχόλια πολύ καλύτερα
Μία απλή αλλαγή, που εφαρμόζεται πλέον και στο Instagram, βελτιώνει αισθητά το σχολιασμό στις φωτογραφίες, διευκολύνοντας το χρήστη της δημοφιλούς εφαρμογής.

Μετά το Facebook και άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram υποστηρίζει πλέον σχόλια σε μορφή thread (νήματος), διευκολύνοντας τον χρήστη στην παρακολούθηση των απαντήσεων.

Τα θετικά σχόλια στις φωτογραφίες αποτελούν ένα από τα στοιχεία που κάνουν το Instagram τόσο επιτυχημένη υπηρεσία διαμοιρασμού εικόνων. Τον περασμένο Ιούνιο, η υπηρεσία πρόσθεσε τη δυνατότητα να κάνει κάποιος “like” σε αυτά τα σχόλια και τώρα, με αυτή την απλή αλλαγή κάνει τις συνομιλίες στα σχόλια πολύ πιο εύχρηστες.

Συγκεκριμένα, αντί να εμφανίζει όλα τα σχόλια σε μια χρονολογική λίστα, το Instagram υποστηρίζει τώρα τις απαντήσεις σε μορφή thread. Αυτό σημαίνει ότι, όταν απαντάτε σε ένα σχόλιο για μια φωτογραφία, θα εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το μήνυμα στο οποίο απαντήσατε, διευκολύνοντας την παρακολούθηση των συνομιλιών.

«Τα threads σχολίων σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τις συνομιλίες και να απαντάτε σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο», λέει σχετικά η εταιρεία. «Αυτή η αναβάθμιση θα κάνει τη ροή σας ένα ακόμα καλύτερο μέρος για να μοιραστείτε ενδιαφέροντα, να εμπνευστείτε και να συνδεθείτε με άλλους».

Η εν λόγω δυνατότητα είναι διαθέσιμη από την 24η έκδοση του Instagram και έπειτα, για Android και iOS.

Instagram comment threads 780x367

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.