ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτυπωτές: Επανάσταση στον εργασιακό χώρο από τη Xerox

08:00 - 20 Οκτ 2017 | Τεχνολογία
Εκτυπωτές: Επανάσταση στον εργασιακό χώρο από τη Xerox
Σε μια αρκετά τεχνική αλλά όχι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωση, η Xerox παρουσίασε μια σειρά νέων εκτυπωτών που υπόσχονται να φέρουν επανάσταση στον εργασιακό χώρο και να επαναπροσδιορίσουν τις εργασιακές σχέσεις.

Είναι προφανές πως η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο και μαζί του αλλάζει και η εργασία αυτή καθ’ αυτή. Οι μεγάλες εταιρείες, στο πλαίσιο εξέλιξης και προσαρμογής στο νέο εργασιακό περιβάλλον, δεν διστάζουν να καινοτομήσουν και αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει η Xerox.

Με το μεγαλύτερο λανσάρισμα που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία επιχειρηματικών υπηρεσιών και ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης παρουσίασε 29 νέα προϊόντα μηχανημάτων εκτύπωσης, η λειτουργία των οποίων βασίζεται στο cloud.

Αναλυτικότερα το λογισμικό διαχείρισης εταιρικών εκτυπώσεων που βασίζεται στο cloud θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν εκτυπώσεις από απόσταση και από οποιοδήποτε πολυλειτουργικό εκτυπωτή που φέρει την τεχνολογία ConnectKey της Xerox.

Διαισθητικό περιβάλλον οθόνης αφής

Η τεχνολογία αυτή προσφέρει πραγματική λειτουργικότητα όμοια με των tablet, που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν εργασίες με κύλιση, όπως ακριβώς σε ένα tablet. Ο διαισθητικός σχεδιασμός είναι εύκολο στη χρήση, έχοντας ως αποτέλεσμα λιγότερα κλικ για την ολοκλήρωση μιας εργασίας και λιγότερο χρόνο μπροστά από τον εκτυπωτή.

22662507 2143408749219715 2042056324 o

Φορητότητα και cloud

Επιπρόσθετα όλοι οι χρήστες πλέον έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν, να σαρώσουν και να κοινοποιήσουν έγγραφα από τις φορητές συσκευές τους. Με άλλα λόγια δίδεται η δυνατότητα διαχείρισης οποιασδήποτε εργασίας από οπουδήποτε, μέσω φορητού υπολογιστή, tablet ή smart phone.

Εκτυπωτές με ασφάλεια δεδομένων

Η τεχνολογία της Xerox καθώς χρησιμοποιεί το cloud σε μεγάλο βαθμό για τις λειτουργίες της, εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη ένα ιδιαίτερα περιεκτικό σύνολο δυνατοτήτων, το οποίο αποτρέπει τις κακόβουλες επιθέσεις. Την ίδια στιγμή οι αποθηκευμένες πληροφορίες προστατεύονται με τα υψηλότερα επίπεδα κρυπτογράφησης, ενώ τα επεξεργασμένα δεδομένα που πλέον δεν απαιτούνται σβήνονται με αλγόριθμους καθαρισμού δεδομένων που έχει εγκρίνει το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α.

Προσωποποιημένες υπηρεσίες

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών η τεχνολογία της Xerox δίνει την δυνατότητα προσθήκης, διαγραφής ή ακόμα και ανταλλαγής εργαλείων στην συλλογή εφαρμογών.

Εν κατακλείδι, η καινοτομία της Xerox δημιουργεί τον απόλυτο προσωπικό βοηθό για κάθε εργασιακό χώρο μετασχηματίζοντάς τον πλήρως σε ένα τεχνολογικά ανεπτυγμένο περιβάλλον. Ένα μονάχα είναι βέβαιο, το μέλλον των εργασιακών σχέσεων -αν και και πλήρως αλλαγμένο- διαγράφεται λαμπρό...

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 02:28 - 20 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.