ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bulletin: Η νέα εφαρμογή της Google για ενημέρωση τοπικού επιπέδου

12:01 - 03 Φεβ 2018 | Τεχνολογία
Bulletin: Η νέα εφαρμογή της Google για ενημέρωση τοπικού επιπέδου
Το Google Bulletin είναι ένα εργαλείο για την δημιουργία ειδήσεων σε πολύ τοπικό επίπεδο, η οποία μόλις λανσαρίστηκε.

Η υπηρεσία Google Bulletin ξεκίνησε να διατίθεται σε δύο αγορές, στο Όουκλαντ της Καλιφόρνια και στο Νάσβιλ του Τενεσί, στις ΗΠΑ. Μέσα από τη σελίδα σύνδεσης στην υπηρεσία μπορεί κανείς να ανεβάσει μικρές τοπικές ειδήσεις που μπορούν να ενδιαφέρουν μικρές κοινότητες, οι οποίες έχουν πλέον τη δυνατότητα της χρήσης ενός απλού smartphone για την ενημέρωση των υπόλοιπων μελών της τοπικής κοινότητας για όλα όσα τους ενδιαφέρουν. Το εργαλείο αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο για όσους θέλουν να ανεβάσουν γρήγορα ειδήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

googlebulletinapp

Σε αυτή τη φάση, το εργαλείο της Google βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, σε επίπεδο υπηρεσίας και εφαρμογής για smartphones, ενώ μέσα στο Bulletin μπορεί κανείς να βρει τις κατευθυντήριες γραμμές που θέτει η Google για τη χρήση της εφαρμογής της. Το interface της εφαρμογής θυμίζει ένα κοινωνικό δίκτυο, αλλά μέσα από αυτό μπορεί κανείς να ανεβάζει κείμενο, φωτογραφίες, video clips με τη μορφή των ειδήσεων και πάντοτε σύμφωνα με τις γενικές αρχές της Google.

H Google θέλει να δει τις χρήσεις που θα επιλέξουν να κάνουν στο Bulletin τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:03 - 03 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.