ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες τεχνολογίες θα απασχολήσουν τις επιχειρήσεις στο άμεσο μέλλον

15:59 - 15 Απρ 2018 | Τεχνολογία
Ποιες τεχνολογίες θα απασχολήσουν τις επιχειρήσεις στο άμεσο μέλλον
Η απόλυτη καταιγίδα καινοτομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, αλλάζει δραματικά την καθημερινότητα έτσι όπως τη γνωρίζαμε. Οι τεχνολογίες που θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στο μέλλον και αναμένεται να απασχολήσουν τις επιχειρήσεις είναι οί εξής:

Έξυπνη Υγεία

Οι έρευνες προβλέπουν ότι οι επιχειρήσεις θα υιοθετήσουν ευρέως την απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών, με 18 εκατομμύρια φορητές συσκευές να συνδέονται με εταιρικά προγράμματα υγείας και ευεξίας. Παράλληλα προβλέπεται ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα εφαρμόσουν αυτή την τεχνολογία θα αυξηθεί σε 44 εκατομμύρια μέχρι το 2021.

Διαδραστικά βίντεο

Σύμφωνα με έρευνα του MIT, οι ερευνητές βρήκαν το βίντεο στην κορυφή της λίστας των τεχνολογιών που αναμένεται να απασχολήσουν. Τα διαδραστικά βίντεο μετατρέπονται σιγά-σιγά σε μια εξαιρετικά ευέλικτη και παραγωγική μέθοδος συνεργασιών και ολοκλήρωσης έργων.

Chatbots

Τα chatbots θα γίνουν πιο εξελιγμένα, μειώνοντας δραματικά το κόστος των συνήθων δραστηριοτήτων εξυπηρέτησης πελατών, βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη.

Internet of Things

Από τη συγκέντρωση νέων δεδομένων στην αυτοματοποίηση των υποδομών οι εταιρείες βρίσκουν πολλά οφέλη από την προσθήκη διασύνδεσης και διαχείρισης πληροφοριών. Από την άλλη, οι εταιρείες θα πρέπει να υλοποιήσουν μέτρα προστασίας κατά των κυβερνοεπιθέσεων στα δίκτυα IoT.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:04 - 15 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.