ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτο στις πωλήσεις smartphone το iPhone X της Αpple

14:08 - 04 Μαϊ 2018 | Τεχνολογία
Πρώτο στις πωλήσεις smartphone το iPhone X της Αpple
Το ισχυρότερο σε πωλήσεις smartphone υπήρξε το iPhone X για το πρώτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία της Strategy Analytics, φέρνοντας έτσι περισσότερα καλά νέα για τους επενδυτές της Apple, μετά τα καλύτερα των προσδοκιών κέρδη.

Ειδικότερα, η Αpple έστειλε 16 εκατομμύρια μονάδες από το iPhone X στο πρώτο τρίμηνο του έτους που έληξε στις 31 Μαρτίου.

Αποκόμισε 4,6% του μεριδίου αγοράς από όλα τα μοντέλα που απεστάλησαν στο τρίμηνο. Το iPhone X ακολούθησαν οι πωλήσεις του iPhone 8 και 8 Plus που ανήλθαν στα 12,5 εκατομμύρια και στις 8,3 εκατομμύρια μονάδες και του iPhone 7 που διαμορφώθηκαν στις 5,6 εκατομμύρια μονάδες.

«Για δεύτερο συνεχές τρίμηνο, το iPhone X παραμένει παγκοσμίως το πιο δημοφιλές smartphone κυρίως λόγω του καλού του σχεδιασμού,της έξυπνης κάμερας, των εκτεταμένων εφαρμογών και της ευρείας διανομής της συσκευής», δήλωσε η αναλύτρια της Strategy Analytixs, Γιούχα Γουίντερ.

Όπως αναφέρει το CNBC, τα αποτελέσματα φαίνεται να ενισχύουν την αισιοδοξία που είχε εκφράσει ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ για την πορεία του iPhone.

«Οι καταναλωτές έδειξαν την προτίμηση τους στο iPhone X έναντι κάθε άλλου iPhone κάθε βδομάδα του τρίμηνου του Μαρτίου, ακριβώς όπως έκαναν και μετά την κυκλοφορία του στο τρίμηνο του Δεκεμβρίου», τόνισε ο Κουκ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.