ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft: Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο οικονομικό tablet Surface

08:55 - 21 Μαϊ 2018 | Τεχνολογία
Microsoft: Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο οικονομικό tablet Surface
Μια νέα σειρά σειρά tablet Surface χαμηλού κόστους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2018, φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια της Microsoft.

Τα νέα tablet της Microsoft θα διαθέτουν οθόνες 10 ιντσών - περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα τυπικό iPad, αλλά μικρότερες από αυτές του Surface Pro, θα κοστίζουν περί τα 400 δολάρια, θα έχουν στρογγυλεμένες γωνίες όπως το iPad. Για πρώτη φορά σε tablet surface θα περιλαμβάνεται η δυνατότητα σύνδεσης USB-C, ένα νέο πρότυπο φόρτισης και συγχρονισμού που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα τελευταία smartphones.

Τα tablets αναμένεται να είναι περίπου 20% ελαφρύτερα από τα high-end μοντέλα, αλλά θα έχουν περίπου τέσσερις ώρες λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα νέα tablets θα κυκλοφορήσουν με διάφορους χώρους αποθήκευσης (64 gigabytes και 128 gigabytes), και θα τρέχουν τα Windows 10 Pro.

Με την κίνηση αυτή θέλει να κυριαρχήσει στην αγορά οικονομικότερων συσκευών στην οποία ήδη πρωτοστατεί η Apple Inc. με το iPad, κάτι που η Microsoft έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η τελευταία συσκευή χαμηλού κόστους που παρουσίασε η Microsoft ήταν το 2015 είχε οθόνη 10,8 ιντσών και κόστιζε 499 δολ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.